Mitä ihmettä? Google lopettaa lasten Youtube-sovelluksen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Google on ilmoittanut lopettavansa älytelevisioiden lapsille suunnatun Youtube Kids -sovelluksen. Kesästä lähtien lasten Youtube Kids -sisältö on katsottavissa perinteisen Youtube-sovelluksen kautta.

– Youtube Kids muuttaa. Youtube Kids -kuvake katoaa televisiostasi heinäkuussa. Voit silti käyttää palvelua edelleen menemällä Youtube-sovelluksessa lapsesi profiiliin, Googlelta kerrotaan Mashable-sivuston mukaan.

Google liitti Youtube Kidsin osaksi Youtuben perussovellusta jo viime vuonna. Älytelevisioille ja konsoleille tarkoitettu erillinen Youtube Kids -sovellus kuitenkin jatkoi toimintaansa vielä senkin jälkeen.

Youtube Kids -palvelun älytelevisiosovellus lanseerattiin vuonna 2017. Sovelluksen älypuhelinversio jatkaa toistaiseksi toimintaansa älytelevisioversion lopettamisesta huolimatta.