Elizabeth Hurley kuumassa kohtauksessa – näyttelee poikansa elokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä ja malli Elizabeth Hurley tuli 90-luvulla tunnetuksi Hugh Grantin tyttöystävänä. Myöhemmin nainen pääsi näyttelemään Austin Powers -elokuvaan, josta nykyään moni hänet muistaakin. Elizabeth Hurley täytti juuri 58 vuotta.

Nyt Elizabeth Hurley nähdään hänen poikansa Damian Hurleyn esikoisohjaamassa Strictly Confidential -nimisessä elokuvassa. Elokuvan trailerissa nähdään miten Elizabeth Hurley näyttelee poikansa ohjaamasa kuumissa intiimeissä kohtauksissa toisen nuoren naisnäyttelijän kanssa.

Elokuva on mysteeridraama, jossa seurataan Miaa, joka joutuu mukaan seksin, kaksinaamaisuuden ja petoksen maailmaan yrittäessään paljastaa arvoituksen, joka ympäröi hänen parhaan ystävänsä Rebeccan itsemurhaa. Elokuvan julkaisijana toimii Lionsgate ja se ilmestyy 5. huhtikuuta valikoituihin elokuvateattereihin, Prime Video sekä Apple TV -palveluihin.

Strictly Confidential -elokuvan rooleissa nähdään Elizabeth Hurleyn lisäksi Georgia Lock, Freddie Thorp sekä Lauren McQueen. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut näyttelijätähden oma poika Damian Hurley.