Koiraa kiellettiin hyppäämästä porealtaaseen – ei sitten voinut vastustaa kiusausta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus tottelevaisimmatkin koirat voivat päätyä kiellettyihin puuhiin. Viraalina levinneellä TikTok-videolla tavataan Buster-niminen koira, jolle kiusaus pulahtaa porealtaaseen osoittautuu kielloista huolimatta liian suureksi.

TikTok-videolla Buster on viettämässä lämmintä päivää perheensä seurassa. Perheen lapset ovat päässeet pulahtamaan porealtaaseen, ja koirakin haluaisi ilosta osansa. Omistaja kuitenkin kieltää Busteria toistuvasti hyppäämään veteen.

Buster tyytyy nojaamaan altaan reunalla surullisesti vinkuen. Lopulta koira päättää kuitenkin olla piittaamatta säännöistä ja hyppää veteen. Altaassa pulikoivaa lasta koiran seura ei vaikuta haittaavan, vaikka hänen äitinsä ei olekaan asiasta mielissään.

@bustersworld4 First Sunny Day and already up to no-good. #tiktokpets #dogsofttiktok #dogmum #dogmumlife #dogoftiktok #tiktokdogs #dogvideos #dogsoftiktoks #dogsontiktok #TrendTok #TrendTokApp ♬ What You Won't Do for Love – Bobby Caldwell