Sean ”Diddy” Combsille syyte – mies syyttää hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen miespuolinen työntekijä syyttää Sean “Diddy” Combsia hyväksikäytöstä. TMZ:n hankkimien oikeuden asiakirjojen mukaan Rodney “Lil Rod” Jones, eli Diddyn entinen tuottaja ja videokuvaaja väittää, että musiikkimoguli käytti häntä toistuvasti hyväksi työskennellessään uusimman albuminsa parissa syyskuusta 2022 marraskuuhun 2023.

Tuottaja väittää, että Diddy kosketteli hänen sukupuolielimiään ja peräaukkoaan. Combs houkutteli miestä aktiivisesti intiimiin kanssakäymiseen kanssaan ja poseerasi alastomana hänen edessään. Combs itse vähätteli asiaa ja piti koko kohua hevosenleikkinä.

Jones väittää myös, että Combsin sukulaiset ahdistelivat häntä ja lisäksi hänet pakotettiin hankkimaan paikalle maksullisia seuralaisia ja suorittamaan akteja heidän kanssaan Combsin pyynnöstä. Tuottaja uskoo joutuneensa huumatuksi ja raiskatuksi Diddyn järjestämissä juhlissa, joka pidettiin helmikuussa 2023. Hän heräsi alastomana Combsin ja kahden muun henkilön kanssa, TMZ raportoi.

Diddyn asianajaja Shawn Holley kiisti syytökset ja kertoi Page Sixille, että Lil Rod ei ole heidän mukaansa muuta kuin valehtelija, joka nosti 30 miljoonan dollarin kanteen julkkista vastaan. Heidän mukaansa juttu kaatuu oikeudessa ja osoittautuu valheeksi olemassa olevien todisteiden avulla.