Brittihovin miniät: Meghan Markle laskettelureissulla – Kate Middleton toipuu leikkauksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittihovissa vellovat huhut eivät ole pysäyttäneet prinssi Harryn puolisoa, Sussexin herttuatar Meghania. Meghan Markle on suunnannut ystäviensä kanssa laskettelureissulle. Sen sijaan prinssi Williamin vaimo Walesin prinsessa Catherine, eli Kate Middleton, makaa edelleen sairaustuvalla vaikean vatsaleikkauksen jälkimainingeissa.

Leikkauksesta toipuvan Kate Middletonin yllä roihuaa villejä salaliittoteorioita. Hovista on tiedotettu, että nainen toipuu sairauslomalla pääsiäiseen saakka. Huhujen mukaan Katen tila on vakava, minkä vuoksi prinssi William on perunut velvollisuuksiaan.

Prinsessan leikkauksesta ei tiedetä kovinkaan paljoa, hänen ainoastaan kerrottiin käyneen kirurgisessa toimenpiteessä tammikuussa. Sosiaalisessa mediassa leviää huhuja jopa siitä, että prinssi Williamin puoliso olisi vaivutettu koomaan, mutta palatsi on kummonnut huhut People-lehden mukaan. Meghan Markle on kuitenkin ottanut ilon irti elämästä ja hänestä on julkaistu iloisia kuvia sosiaaliseen mediaan laskettelureissulta.