M Room listasi miesten hiustrendit – legendaarinen mulletti mukana

Kaupallinen yhteistyö Viihdeuutiset · Stara.fi

Parturiketju M Room on listannut miesten hiusmuodin kuumimmat trendit vuodelle 2024. Yhtiön asiantuntijoiden mukaan tänä vuonna miesten hiusmuoti on täynnä rosoa, rohkeutta ja klassikoiden modernia tulkintaa.

Vanhan rahan viehätys. M Roomin arvioiden mukaan eräs alkaneen vuoden trendeistä miesten hiusmuodissa on Old Money -estetiikka, eli puolipitkät hiukset. Tämä tyyli vaatii hieman sitoutumista ja työtä, mutta lopputulos palkitsee.

Skarppi siili on ikivihreä ja helposti ylläpidettävä klassikko, joka pitää pintansa myös tänä vuonna. 1980-luvulla läpimurtonsa tehnyt legendaarinen mulletti on tekemässä paluuta, sillä M Roomin asiantuntijat povaavat siitä hittiä tälle vuodelle. Tällä kertaa tosin hieman aikaisempaa tyyliteltympänä Jet Engine -versiona.

Hiustyylien lisäisi miesten tyyliin kuuluu vuonna 2024 myös parta, joka voi näkyä muun muassa viiksien ja rosoisen sänkiparran yhdistelmänä. Siitä povataan tälle vuodelle voittavaa tyyliä. Muihin M Roomin hiustrendeihin voi tutustua ketjun verkkosivuilla.