Sisarvaimot-tähden poika kuoli 25-vuotiaana – poliisit kertoivat miten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan tähtien Janelle ja Kody Brownin poika Garrison Brown on kuollut. Garrison Brown oli ainoastaan 25-vuotias. Poika on tuttu vuosien ajalta kaikille Sisarvaimot-sarjaa seuranneille. Hänen äitinsä Janelle erosi hiljattain Kody Brownista pitkän avioliiton päätteeksi.

Nyt Garrisonin äiti Janelle Brown vahvisti poikansa kuolinuutisen Instagramissa. Hän pyysi ihmisiltä kunnioitusta ja rauhaa hänen muistolleen sekä surutyöhön. Garrison menehtyi kotonaan Yhdysvaltojen Arizonassa. Poliisin lausunnon mukaan hän teki itsemurhan, People-lehti raportoi.

– Kody ja minä olemme syvästi surullisia ilmoittaessamme poikamme Robert Garrison Brownin menehtyneen. Hän oli valopilkku kaikkien hänet tunteneiden elämässä. Hänen menetyksensä jättää niin suuren aukon elämäämme, että se salpaa hengityksemme, Janelle kirjoitti.

Janelle ja Kodylla on yhteensä kuusi lasta, joista on nyt elossa enää viisi. Garrisonin pikkuveli Gabriel löysi veljensä kuolleena ja poliisien mukaan Garrisonilla oli ampumahaava päässään. Hän esiintyi Sisarvaimot-ohjelmassa ensimmäisen kerran ollessaan ainoastaan 11 vuotta vanha. Sittemmin hän vilahteli sarjassa toisinaan ja työskenteli Yhdysvaltojen kansalliskaartissa sotilaana.