Camila Cabello paljasti miksi jätti tyttöbändin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Camila Cabello murskasi tyttöbändin fanien sydämet jättämällä suositun FIfth Harmonyn rivit joulukuussa 2016. Nyt nainen on paljastanut viimein Call Her Daddy -podcastissa mitkä syyt ajoivat naisen jättämään yhtyeen ja lähtemään soolouralle.

Camila Cabello kertoi, että hän alkoi kirjoittaa omia lauluja irrallaan muista bändin jäsenistä. Hän huomasi nopeasti haluavansa esittää yksin kirjoittamiaan kappaleita itse. Cabello alkoi vähitellen irtautumaan muusta porukasta ja teki lopullisen lähtemisen tyttöbändistä viimein 2016 vuoden lopulla.

Nainen ei ole kaivannut tyttöbändiaikoja. Sooloartistiudessa nainen pitää E! News -uutisen mukaan etenkin siitä, että hänellä on vapaus omaan näkemyksiin sen sijaan, että hänen pitäisi jakaa taiteelliset päätökset ja tehdä aina kompromisseja neljän muun henkilön kanssa.