Camila Cabello kommentoi suhdehuhuja – lomaili yhdessä Draken kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Camila Cabello oli nyt Alex Cooperin haastattelussa Call Her Daddy -podcastissa ja otti viimein kantaa pitkään kiertäneisiin huhuihin. Cabellosta ja Drakesta kiersi taannoin mediassa paparazzien ottamia kuvia, joiden perusteella moni epäili heillä olleen suhde.

Joulukuussa 27-vuotias Camila Cabello ja 37-vuotias Drake lomailivat yhdessä Turks- ja Caicossaarilla. Idea oli lähtenyt Cabellon mukaan siitä, että hän oli lähettänyt yksityisviestin Drakelle ja pyytänyt miestä kuuntelemaan hänen uuden albuminsa.

Matkan aikana Drake oli kuunnellut naisen uutta musiikkia ja Cabellon mukaan rakastanut sitä. Kaksikko oli pitänyt hauskaa yhdessä ja Cabello kommentoi People-sivuston mukaan todella pitävänsä räppäristä. Cabellon ja Draken välistä mahdollisesti romanttista suhdetta nainen ei kuitenkaan vahvistanut, mutta ei kieltänytkään.