Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden unohti mikä on faksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti unohti kaksi kertaa yhden haastattelupäivän aikana, mikä faksi on. Hän oli aiemmin samassa haastattelussa unohtanut vuoden, jolloin Donald Trump valittiin presidentiksi ja päivämäärän, kun hänen Beau-poikansa kuoli.

Biden sekoitti asioita lokakuussa antamassaan haastattelussa erityislakimies Robert Hurin kanssa. Haastattelusta on nyt julkaistu asiakirjoja julkisuuteen. Hur antoi aiemmin Bidenistä raportin edustajainhuoneen oikeuskomitealle, joka tutki Bidenin turvaluokiteltujen kansallisen turvallisuuden tietojen säilyttämistä virastaan erottuaan.

– Minulla on kirjasto, ja kirjastossa on kaksi arkistokaappia. Ne on rakennettu seiniin, kun rakensin sen kodin. Siis rakennettu seiniin ja siinä on tila kopiokoneelle. Mikä se on, mikä lähettää näitä…, 81-vuotias presidentti pohdiskeli ääneen.

– Faksi, Valkoisen talon lakimies Ed Siskel keskeytti.

– Faksi, Biden toisti BBC:n mukaan.

Minuuttia myöhemmin presidentti unohti jälleen kyseisen koneen nimen.