Rosanna Kulju esitteli Monacon hintatasoa – smoothie 23 euroa ja lasten nugetit 36 euroa

Lifestyle Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Takavuosina Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju on alkanut pitämään myös omaa podcastia. Mitä Mielessä? -podcastissa nainen pohtii yksityiselämään liittyviä asioita ja etenkin rakkauselämää sekä henkistä hyvinvointia.

Rosanna Kulju on juuri ollut ylellisellä lomalla Monacossa, joka tunnetaan glamourista ja korkeasta hintatasosta. Nyt Kulju esitteli TikTok-videoillaan lomapaikan hintatasoa ja kertoi mitä esimerkiksi hänen hotellinsa ruokalistalta löytyy.

Rosanna Kulju kertoo pöyristyneenä, että lasten nugettiannos maksaa hotellilla 36 euroa ja hampurilaisateria 38 euroa. Smoothiesta hotellin allasalueella saa maksaa 23 euroa ja Coca-Cola -virvoitusjuomasta 15 euroa.

Myöhemmin Rosanna kulju esitteli mitä hän syö päivän aikana lomamatkallaan. Aamiainen kuuluu matkan hintaan, mutta pienestä lounassalaatista limsan kera nainen maksaa 51 euroa. Illallinen ystävän kanssa sisältää alkujuomat, yhden vesipullon, kaksi alkupalaa, kaksi eri pastaa, yhden jaetun jälkiruoan ja pullollisen punaviiniä. Tästä illallisesta ystävykset maksoivat 370 euroa.

@rosannakulju Tilaan niitä 5, kiitti. Siis tää hintataso on sairas😂 #ttsuomi #sinullesivu #hintataso #monaco #fyp #foryoupage ♬ originalljud – Rosanna Kulju

@rosannakulju Mitä syön päivässä ja mitä maksaa – Monaco edition 🇲🇨🍝🥐 #fyp #foryoupage #sinullesivu #ttsuomi #hintataso #mitäsyönpäivässä #monaco ♬ originalljud – Rosanna Kulju