Tahkolle tulee uusi kylpylä: ”Maisemasaunoja ja elämyssuihkuja”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tahkon laskettelukeskuksessa on tehty viime vuosina mittavia muutostöitä ja investointeja. Osuuskauppa PeeÄssän omistamalla Break Sokos Hotel Tahkolla suoritettavat rakennustyöt valmistuvat tänä vuonna joulukuussa. Hotellin uudisosaan tulee kylpylä.

Viisikerroksisen, noin 60 huonetta käsittävän uudisosan kylpylään tulee maisemasaunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja, poreammeita sekä ulkoilmaterassi hirsisaunoineen ja lämminvesialtaineen. Kylpyläkokonaisuus käsittää yli puolet ylimmästä kerroksesta, ja sen ikkunoista ja terassilta avautuvat näkymät Tahkon rinteiden ja Syväri-järven suuntaan.

Kattokerrokseen on tulossa myös muun muassa muuntautuva monitoimitila, joka mahdollistaa esimerkiksi hyvinvointipalveluiden yhdistämisen osaksi elämystä. Kattokerroksen kaikille avoimen kylpylän lisäksi hotellin uudisosaan rakentuu myös erilliset asiakassaunat, jotka sijoittuvat pohjakerroksen kuntosalin yhteyteen.