Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkin juhli nimipäivää: ”Onneks oli herkkuja monenlaista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aki Palsanmäki on tullut suomalaisille tutuksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta jo yli 10 vuoden ajan. Uuraisten Hirvaskankaalla yhdessä vaimonsa Helin kanssa huutokauppaan pitävä Aki juhlisti nimipäiväänsä keskiviikkona 20. maaliskuuta.

Heli Palsanmäki jakoi Instagram-tilillään kuvan Akin merkkipäivän vietosta. Juhlapöytä oli katattu sekä täytekakulla että voileipäkakulla. Esillä olivat myös Akin saamat nimipäivälahjat ja -kortit.

– Kävi ylläri vieraitakin. Onneks oli herkkuja monenlaista, Heli kirjoitti kuvatekstissä.

Suomen huutokauppakeisaria on esitetty helmikuusta 2013 lähtien. Realitysarja nousi yhdeksi Nelosen vuosikymmenen katsotuimmista ohjelmista. Palsanmäki palkittiin vuonna 2015 yleisön suosikkiesiintyjän Kultainen Venla -palkinnolla, minkä lisäksi Suomen huutokauppakeisari voitti yleisön suosikkiohjelman palkinnon samaisessa gaalassa.