MrBeast saa oman kilpailuohjelman – historiallisen suuri pääpalkinto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu tubettaja MrBeast saa oman kilpailuohjelman. Beast Games -nimisen realitykilpailun pääpalkintona olevaa voittopottia on kuvailtu televisiohistorian suurimmaksi. Ohjelma tullaan näkemään Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelussa.

Beast Games -kilpailun pääpalkinto on viisi miljoonaa dollaria eli noin 4,6 miljoonaa euroa. Ohjelmassa tuhat osallistujaa kilpailee voittopotista nopeatempoisissa haasteissa. Variety-lehden mukaan tarkempia yksityiskohtia haasteista tai ohjelman kulusta ei kuitenkaan ole vielä paljastettu.

Prime Videon kanssa sopimuksen tehnyt MrBeast, oikealta nimeltään Jimmy Donaldson, toimii ohjelman juontajana ja tuottajana. 25-vuotiaan tubettajan Youtube-kanavalla on yli 245 miljoonaa tilaajaa. Hänet tunnetaan myös yritystoimistaan, kuten Feastables-suklaamerkistä ja MrBeast Burger -ravintoloistaan.

– Tavoitteenani on tehdä paras mahdollinen ohjelma ja todistaa tubettajien sekä sisällöntuottajien voivan menestyä muillakin alustoille. Amazon antoi minulle tarvitsemani luovan kontrollin, MrBeast kertoi tiedotteessa.