Kim Kardashian jätti rintaliivit pukematta – poseeraa pelkkä turkki yllään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian oli pitkään sinkku erottuaan räppäri Kanye Westistä. Sen jälkeen hän seurusteli lyhyesti koomikko Pete Davidsonin kanssa. Sitten hän ihastui NFL-tähti Odell Beckhamiin.

Suhde Odell Beckhamin kanssa kesti vain puoli vuotta, ja Kardashian onkin jälleen sinkku. Nyt 43-vuotias realitytähti ja yrittäjä julkaisi näyttävän kuvan omalle Instagram-kanavalleen, jonka seuraajat pääsivät näkemään vilauksen Kim Kardashianin rinnasta.

Kim Kardashianilla on kuvassa yllään iso turkistakki, jonka alla naisella ei ole lainkaan paitaa tai rinteliivejäkään. Tähden toinen rinta näkyy avonaisen takin alta reilusti, mutta nänni jää juuri ja juuri piiloon.

Takin lisäksi Kim Kardashian on pukeutunut sukkahousuihin, jotka jatkuvat saumattomasti kenkien päälle. Paljastava asu ja taakse tiukasti kiinni laitetut hiukset antavat kaiken kaikkiaan sen kuvan, että asun inspiraationa olisi toiminut Kanye Westin paljon puhuttu uusi vaimo Bianca Censori.