Antti Tuisku viestii Saariselältä: ”Oksu meinas lentää yskimisestä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku on jättänyt esiintymislavat ja on nykyään keskittynyt hyvinvointiin ja liikuntaan. Tuisku paljasti taannoin myös uuden aluevaltauksen, sillä hän aikoo nousta huippu-urheilussa suomalaisten kärkikaartiin.

Antti Tuisku treenaa tällä hetkellä hiihdon SM-kilpailuihin. Hän on hypännyt täysillä huippu-urheilijan elämään ja alkanut valmistautumaan vuoden 2025 hiihtokisoihin. Tällä hetkellä mies treenaa Saariselällä, jossa hänellä on ollut viikon kestävä leiri.

– Tämän päiväisen suorituksen jälkeen nimittäin keuhkoihin sattui niin, että oksu meinas lentää yskimisestä, Antti Tuisku kuvailee Instagramissa rankkaa treeniään.

Hän myös kommentoi, että hiihdossa vauhti ei ole vielä halutulla tasolla, mutta kehitystä on pienin askelin tapahtunut. Antti Tuisku on perustanut uuden hiihtoseuran, jonka nimi on AT Ski Team. Mies on perustanut hiihtoseuralle jo oman Instagram-kanavan, jossa heidän toimintaansa voi seurata.