Robert Pattinsonin ja Suki Waterhousen lapsi syntyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Robert Pattinson ja Suki Waterhouse ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsen. Pariskunta nähtiin kävelyllä pienokaisensa kanssa Los Angelesissa maaliskuun lopulla. Asiasta uutisoi Daily Mail.

Lehden mukaan Pattinson nähtiin työntämässä vaaleanpunaisia lastenrattaita Waterhousen kävellessä rinnalla. Tiedossa ei ole, milloin pienokainen tarkalleen ottaen syntyi. Waterhouse julkaisi helmikuun lopulla Instagram-kuvan, jossa hän oli edelleen raskaana.

37-vuotias Pattinson ja 32-vuotias Waterhouse ovat seurustelleet vuodesta 2018 lähtien. Waterhouse nähtiin joulukuussa kihlasormus kädessään. Yksityisyydestään tarkka pariskunta ei ole kuitenkaan kommentoinut mahdollista kihlausta julkisuudessa.

Twilight-elokuvien kautta maailmanmaineeseen noussut Pattinson on sittemmin näytellyt muun muassa elokuvissa Vettä elefanteille, The Batman ja Tenet. Mallina uransa aloittanut Waterhouse tunnetaan puolestaan elokvista kuten Outolintu-sarja: Kapinallinen, The Bad Batch ja Pokemon: Detective Pikachu.