Nyt pomppasi! Susanna Penttilän povi vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunottarena ja vartaloaan mielellään esittelevänä julkkiksena tunnettu Susanna Penttilä on tullut tutuksi myös television realityohjelmista ja yrittäjäurastaan. Matkailusta nauttiva Penttilä nähdään usein upeissa ja rohkeissa asuissa sosiaalisessa median päivityksissään myös maksullisessa palvelussa.

Tällä kertaa Penttilä on toivottanut seuraajilleen hyvää pääsiäistä melko näyttävästi antavassa valkoisessa asussa. Se nimittäin nostatti poven ylivoimaiseen pääosaan julkaisussa.

Suomen tunnetuimpiin OnlyFans-tähtiin nykyisin lukeutuva Penttilä oli taannoin kohun keskellä, kun selvisi, että hän on tehnyt myös aikuisviihdettä. Hän on myös kertonut pitävänsä armeijapojista, opiskelijapojista, kuntosalipojista ja sporttipojista.