Hailey ja Justin Bieber eivät ole eroamassa – huhut eivät pitäneet paikkaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin menivät naimisiin vuonna 2018, jolloin Hailey muutti myös sukunimensä ja otti miehensä nimen. Pariskunnan avio-onni on aiheuttanut paljon spekulointia aina, mutta etenkin viime aikoina on alettu puhumaan jopa avioerosta.

Aiemmin uutisoitiin, että avioliitto on alkanut rakoilemaan ja Hailey Bieber on alkanut suunnittelemaan avioeroa. Syiksi kerrottiin Justinin mielenterveysongelmat ja se, että Hailey ei haluaisi vielä lapsia kun taas Justin Bieber olisi jo valmis perustamaan perheen.

Nyt lähipiiri on kertonut People-sivuston mukaan, että avioerohuhut eivät pidä lainkaan paikkaansa. Justin ja Hailey ovat tuoreen tiedon mukaan vielä yhdessä ja heidän avioliittonsa on todella onnellinen. Avioparista liikkuu aina paljon huhuja ja Hailey Bieber onkin aiemmin sosiaalisessa mediassa kommentoinut, että ne ovat aina väärää tietoa.