Hävyttömän niukka alaosa biksuissa – kuumin naissotilas loksautti leuat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikkeuksellisen näyttävä amerikkalaiskaunotar Kindly Myers nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi sotilaaksi, ja sittemmin hänen suosionsa on vain kasvanut. Sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat kertovat miksi suosio kasvaa jatkuvasti. Upeat kuvat ovat omiaan lisäämään seuraajien määrää verkossa.

Nyt Kindly on suunnannut lomailemaan Bahamasaarille, jossa hän palvoi aurinkoa suorastaan hävyttömän niukoissa biksuissa, joiden alaosa koostui lähinnä parista narunpätkästä. On selvää, että silminnäkijöillä – ainakin miehillä – leuat loksahtivat tämän julkkiskaunottaren nähdessään.

Kindly Myers työskenneli aiemmin armeijassa neljän vuoden ajan sotilaana, mutta nykyisin hän elättää itsensä sosiaalisen median vaikuttajana. Hänen menestyksestään kertoo osin myös se, että Myers poseerasi äskettäin arvostetun Forbes-talouslehden kannessa.