Conan O’Brienin uusi sarja alkaa Suomessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu koomikko ja juontaja Conan O’Brien palaa televisioon. Uudessa Conan O’Brien Must Go -sarjassa tähti ei haastattele vieraita studiossa, vaan seikkailee eri puolilla maailmaa tapaamassa faneja ja tutustumassa mielenkiintoisiin paikkoihin.

Conan O’Brien Must Go alkaa Suomessa 18. huhtikuuta, samana päivänä kuin Yhdysvalloissa. Sarja tulee olemaan nähtävillä Suomessa HBO Max -suoratoistopalvelussa. Esimakua O’Brienin seikkailuista saadaan sarjan trailerissa.

Conan O’Brien Must Go on eräänlainen spinoff-sarja koomikon Conan O’Brien Needs a Friend -podcastille ja Conan Without Borders -ohjelmalle. Koomikko nimittäin tapaa sarjassa fanejaan, joiden kanssa hän keskusteli podcastissa videopuheluiden välityksellä. O’Brien vierailee ainakin Norjassa, Thaimaassa, Argentiinassa ja Irlannissa.