Zendaya arvosteli asujaan – haarniskalla odottamaton vaikutus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Zendaya Coleman on ollut viime vuosina paljon esillä. Hän on näytellyt muun muassa suositussa Euphoria-draamasarjassa, jota on esitetty nyt kaksi kautta. Zendaya näyttelee myös uudessa Dyyni: Osa kaksi -scifielokuvassa, joka tulee helmikuun lopulla saamaan Suomen ensi-iltansa.

Zendaya on viime aikoina ihastuttanut punaisilla matoilla ja palkintogaaloissa upeilla tyyleillään ja asuvalinnoilla, jotka ovat saaneet hänet aina parhaiten pukeutuneiden listalle. Nyt nainen pääsi kertomaan Voguen julkaisemalla videolla hänen viime vuosien näyttävimmistä asuvalinnoistaan.

Zandaya nähtiin Dyyni: Osa kaksi -elokuvan ensi-illassa hyvin huomiotaherättävässä asussa, joka oli kuin seksikäs haarniska. Haarniskan pukeminen oli Zendayan oma idea ja hän oli onnekas, että asu sopi hänen ylleen. Asun huono puoli oli tähden mukaan se, että metalliset osat kuumenivat ja asun sisällä oli todella kuuma, minkä vuoksi Zendayaa oli alkanut huimaamaan.

Tällä hetkellä Zendaya kiertää Challengers-elokuvan promootiokiertueella ja käy elokuvan ensi-illoissa monissa teattereissa. Zendaya on panostanut etenkin promokiertueella omaan tyyliinsä ja muotivalintoihin.