Valvontakamera ikuisti yllättävän tilanteen – asemalaiturilla laukkasi hevonen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Sydneyssä todistettiin taannoin yllättävää tilannetta. Paikallisen juna-aseman laiturilla laukkasi itsekseen hevonen, joka yritti päästä sisään junaan. Näky tallentui valvontakameran videoksi.

Sadeasuun puettu ravihevonen ilmestyi junalaiturille kesken sateisen illan. Hevonen laukkasi laiturilla ihmisten väistellessä sitä. Eläin näytti jopa pyrkivän asemalle saapuneen junan sisään, mutta kuljettajaa oli varoitettu hevosesta eikä sille avattu ovia.

9News-uutissivuston mukaan hevosen omistaja saapui pian noutamaan eläintä juna-asemalta. Hevonen toimitettiin turvallisesti takaisin kotitalliinsa. Sekä hevonen että odottamattoman tilanteen kohdanneet ihmiset selvisivät välikohtauksesta ehjin nahoin.