Faith Lianne esitteli massiivisten pakaroidensa muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas somejulkkis Faith Lianne ottaa kaiken irti vartalostaan ja elättää itsensä sosiaalisen median vaikuttajana. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa ja toisessa palvelussa hän esittelee vartaloaan maksua vastaan. Nyt vuorossa on kuitenkin maksuton poseeraus.

Tällä kertaa Lianne on esitellyt varsinkin takamustaan pukeutumalla vaaleanpunaisiin tiukkoihin housuihin ja poseeratessaan muun muassa autossa peppuaan esitellen. Kertomansa mukaan hän oli kuvaa ikuistettaessa matkalla pääsiäisen treeneihin.

Faith Lianne urheilee ja pelaa muun muassa jalkapalloa. Hänellä on valtava määrä seuraajia kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Hänen vanhempansa eivät aluksi hyväksyneet tyttärensä vartalolla myyvää uraa, mutta kun tämä ryhtyi maksamaan tuloillaan myös vanhempiensa laskut, muuttui ääni kellossa.