Palaisiko Robert Downey Jr. Iron Manin rooliin? Supertähti kommentoi viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Robert Downey Jr. teki 2000-luvulla paluun Hollywoodin kärkipaikalle selätettyään päihdeongelmansa. Uutta menestystä siivitti rooli Marvel-elokuvien supersankarina, Iron Manina. Tähti näytteli hahmoa toistaiseksi viimeistä kertaa vuonna 2019 ilmestyneessä Avengers: Endgame -elokuvassa.

Downey voitti taannoin ensimmäisen Oscar-palkintonsa Oppenheimer-elokuvan sivuroolista. Näyttelijä paljasti Esquire-lehden haastattelussa, että hän palaisi mielellään Tony Starkin eli Iron Manin rooliin.

– Rooli on liian olennainen osa minun DNA:ta. Kyseinen rooli valitsi minut. Eikä koskaan pidä lyödä vetoa Marvel-tuottaja Kevin Feigeä vastaan. Siinä häviää varmasti, Downey kertoi.

Vielä viime vuonna Downey kertoi Vanity Fairin profiilissa, ettei hän usko Tony Starkin tekevän paluuta Marvel-elokuvissa. Hahmo uhrasi itsensä Avengers: Endgamessa päihittääkseen pääpahiksen, Thanoksen. Supersankaritarinoissa lähes kaikki on kuitenkin mahdollista, eikä hahmon paluu jossain muodossa ole täysin poissa pelistä.