Kamera ikuisti: Karhu yritti murtautua poliisiautoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridassa todistettiin taannoin tilannetta, jossa parkissa olleeseen poliisin partioautoon yritti murtautua yllättävä taho. Tilanne tallentui valvontakameran videoksi, jonka Floridan liikennepoliisi FHP julkaisi sosiaalisen median tilillään.

Videolla nähdään, kuinka mitä ilmeisimmin herkkujen perässä oleva karhu lähestyy poliisiautoa. Se yrittää avata auton ovea käpälillään ja suullaan. Kun lukitun oven avaaminen ei onnistu, poistuu karhu paikalta.

Poliisi jakoi Instagram-julkaisussa humoristiseen sävyyn karhun tuntomerkit, ja kertoi sen lempinimen olevan Teddy. Karhujen murtautuminen pysäköityihin autoihin ei ole Floridassa harvinaista. Siksi paikallisia kehotetaankin pitämään autojen ovet aina lukossa ja pitämään huolen, ettei autoihin ole jätetty eläimiä houkuttelevia ruokia.