Urheilumanagerin väite O.J. Simpsonista: ”Tunnusti vaimonsa murhan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ammattiurheilija O.J. Simpson menehtyi äskettäin eturauhassyöpään 76-vuotiaana. Hän oli syytettynä ex-vaimo Nicole Brown ja tämän ystävän, Ronald Goldmanin, murhasta 90-luvulla. Simpson todettiin syyttömäksi murhiin pitkän oikeudenkäynnin seurauksena.

Vuonna 2008 ilmestyneessä kirjassaan Simpsonin entinen urheiluagentti Mike Gilbert sanoo, että mies olisi tunnustanut hänelle murhat päihtyneenä. Kaksoismurhasta vapautettu Simpson tunnusti teoksen mukaan ex-vaimonsa murhan nautittuaan huumausaineita ja alkoholia sekaisin. Mies oli ottanut unilääkkeitä, polttanut marihuanaa ja juonut olutta ennen tunnustamista.

– Jos hän ei olisi tullut avaamaan ovea puukko kädessään, hän olisi edelleen hengissä, Simpsonin kerrottiin sanoneen viitaten ex-vaimoonsa.