Jessica Simpson on 43-vuotias ja itsevarmempi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Simpson on paljastanut olevansa itsevarmempi nyt 43-vuotiaana kuin 20-vuotiaana. Hän tajusi lasten saamisen jälkeen, kuinka uskomaton naisen vartalo on. Simpsonilla ja hänen aviomiehellään Eric Johnsonilla on 12-vuotias poika Maxwell, 11-vuotias Ace ja kuusivuotias Birdie.

– Vasta kun minusta tuli äiti, opin arvostamaan sitä, mitä kaikkea naisen keho voi tehdä. Olen nyt itsevarmempi kolmen lapsen jälkeen kuin 25-vuotiaana, hän hehkuttaa People-lehdelle.

Kaunotar lanseerasi oman muotisarjansa The Jessica Simpson Collectionin vuonna 2005. Hän kerää suunnittelutyöhönsä inspiraatioita ympäriltään. Hän myös tunnustaa rakastavansa vintagea, joten saa sieltä lukuisia ideoita leikkauksiin. Parhaiten hän voitti pelkonsa poistamalla alkoholin elämästään.

– En tuntenut sitä henkilöä. Nyt elän maailmassa, jossa käsittelen kaikki tunteet. Vaikka se tunne olisi surullinen, selviän siitä nopeammin enkä jää siihen kiinni. Joten minulle, alkoholin poistaminen oli kuin pelon poistamista, Simpson jatkaa.