Marika Fingerroosin rinnat varastivat huomion – allasposeeraus sekoittaa pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Marika Fingerroos on urallaan tehnyt monenlaista. Hän on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja aikoinaan myös levyttänyt popmusiikkia. Nykyisin Marika on edelleen suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia.

Taannoin Fingerroos lomaili upeissa paratiisimaisemissa Malediiveillä, josta hän on julkaissut tietenkin myös näyttävää materiaalia verkkoon. Tällä kertaa Marika muistelee luksuslomaansa kuvalla, jossa hän poseeraa uima-altaassa siten, että rinnat varastavat ihan tarkoituksella huomion kuvassa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.