Jenna Jameson ratkesi ryyppäämään – vaimo hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihdetähti Jenna Jameson teki suuren elämänmuutoksen jättäessään aviomiehensä ja lapsensa sekä muuttaessaan Las Vegasiin uuden rakkaan, Jessi Lawlessin luokse. Jenna Jameson laihtui ja sai uransa mallina takaisin. Nyt nainen on kuitenkin ratkennut ryyppäämään.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja parturikampaaja Jessi Lawless ilmoitti TikTokissa seuraajilleen, että entisen pornotähden väitetty juominen on nyt johtanut parin eroon. Viisikymppinen Jenna Jameson oli matkustanut yksin Chicagoon tapahtumaan ja ryhtynyt ryyppäämään.

– Sanoin hänelle suhteen alussa, että vedän kovan rajan ryyppämiseen. Juominen on johtanut niin moniin ongelmiin hänen elämässään, etten siedä sitä missään olosuhteissa, 41-vuotias Lawless kertoi.

Jameson rikkoi lupauksensa. Lawless kertoi, että hän oli kysynyt asiasta suoraan, mutta Jameson oli yrittänyt valehdella. Kun vaimolla oli ollut kuvia todisteena, eskaloitui juttu eroon. Molemmat osapuolet ovat julkaisseet keskinäisiä viestittelyjä sosiaaliseen mediaan ja erosta on tullut julkisesti sotkuinen.