Sisäpiiri Sisarvaimot-sarjasta: Kody Brown vaarassa erota myös Robynista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan Kody Brown käy läpi tällä hetkellä suurta elämänmuutosta. Kolme hänen neljästä vaimostaan on lähtenyt perheestä ja yksi pojista teki itsemurhan. Tilannetta ei helpota se tosiasia, että Kody ei ollut hyvissä väleissä kuolleen poikansa Garrisonin kanssa, koska mies yritti rajoittaa nuorten elämää koronaviruspandemian varjolla.

Sisäpiirin lähteiden mukaan Kody ja Garrison eivät puhuneet aikoihin, eikä edes ennen sitä, kun poika riisti henkensä. Pojan hautajaisissa vallitsi omituinen tunnelma ja Kody vetäytyi täysin omiin oloihinsa. Hän oli suuttunut ja hiljainen. Hänen kerrotaan elävän synkkää aikaa elämässään.

Tosiasia on kuitenkin se, että Kodylla on enää yksi vaimo, Robyn. The Sunille on kerrottu, että Kodylla olisi nyt ongelmia myös tässä ainoassa avioliitossaan. Miehellä on selkeästi masennus, mikä aiheuttaa vakavia konflikteja hänen avioliittoonsa Robynin kanssa. Lähipiiri ei usko, että pari eroaa hetkessä, ellei Kody jatka käytöstään ja lopulta työnnä Robynia ulos elämästään lopullisesti.