Sydney Sweeney elokuvatuottajan karusta palauteesta: ”Häpeällistä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sydney Sweeney on tullut monille tutuksi Euphoria ja White Lotus -sarjoista. Viime aikoina nainen on myös näytellyt elokuvissa, kuten Anyone But You ja juuri ensi-iltansa saaneessa Immaculate -elokuvassa.

Sydney Sweeney sai kuulla lehtijuttujen kautta nyt hyvin karun palautteen, jonka Hollywood-tuottaja Carol Baum antoi. Baum ihmetteli miksi Sweeney on tällä hetkellä niin suosittu elokuva-alalla. Baum kertoi, että hänen mielestään Sweeney ei ole nätti eikä osaa näytelläkään.

Sydney Sweeney on nyt kommentoinut tiedottajansa kautta People-sivustolle saamaansa kritiikkiä. Sweeneyn tiimistä on todettu, että on hyvin surullista, että samalla alalla toimiva nainen päättää hyökätä toista naista kohtaan. Sweeney pitää myös häpeällisenä sitä, että Carol Baum opettaa tällaisen asenteen hyväksymistä omille elokuva-alan opiskelijoilleen.