Emily DiDonato esitteli treenin tuloksia – näin paino putosi 11 kiloa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 32-vuotias DiDonato on viime aikoina keskittynyt perhe-elämäänsä pienten lasten äitinä ja tehnyt mallin töitä satunnaisesti.

Emily DiDonato sai viime vuonna toisen lapsensa ja on sen jälkeen tehnyt paljon töitä saadakseen vartalonsa takaisin vanhoihin mittoihinsa. Etenkin mallina työskentelevillä naisilla on kovat paineet raskauden jälkeen palautua siihen samaan vaatekokoon, jota he käyttivät ennen raskauttakin.

Nyt Emily DiDonato on esitellyt hänen treeninsä ja dieettinsä aikaansaamia muutoksia. Nainen on 11 kuukauden ajan syönyt sanojensa mukaan tylsiä aterioita ja hikoillut kuntosalilla. Kahdella videolla nähdään miten naisen vartalo on muuttunut sen jälkeen kun hän alkoi treenaamaan kun synnytyksestä oli kulunut neljä kuukautta.

@didonatoemily Took almost a year but i did it @Elisesbodyshop ♬ This to this – &lt3

@didonatoemily 11 months of blood, sweat and boring meals lol @Elisesbodyshop ♬ samsinclairfx on instagram – samsinclairfx