Tällaisia asioita Ubereihin on unohdettu – hiuslisäke, hämähäkkejä, käsiraudat…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole harvinaista, että matkustajat unohtavat omaisuuttaan takseihin ja muiden kyytipalvelujen ajoneuvoihin. Toisinaan autoihin unohtuu erikoisiakin esineitä. Tämä käy ilmi Uberin tuoreesta tiedotteesta.

Uberin tuoreen listan mukaan autojen kyytiin unohtuu Yhdysvalloissa eniten vaatekappaleita. Kärkiviisikossa ovat myös matkatavarat, kuulokkeet, lompakot ja korut. Puhelimet ovat vasta eniten kyytiin unohdettujen esineiden listan sijalla kuusi.

Uber julkaisi listan myös erikoisimmista autoihin unohtuneista esineistä. Matkustajilta on unohtunut auton penkille esimerkiksi etuhiusten hiuslisäke, tulista kastiketta sisältävä pullo ja puhallutustesti sekä kasvin lehti, jota matkustaja oli kuvaillut tärkeäksi.

Erään matkustajan jäljiltä autoon unohtui kaksi säilytysastiaa täynnä hämähäkkejä. Toinen puolestaan unohti kyytiin rotan luurangon. Autoihin on unohtunut myös esimerkiksi keraaminen kissa, elävä lemmikkikilpikonna ja henkilökohtainen robotti.

Erikoisten esineiden lista on pitkä. Uber-autoihin on jäänyt asiakkaiden jäljiltä myös muun muassa lihapiirasta sisältävä vuoka, poliisin käsiraudat ja kynttilä, jossa lukee ”see you in court” eli ”nähdään oikeudessa”.