Marika Fingerroos paratiisirannalla – pakarat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salarakkaat-yhtyeen nimissä aikoinaan myös levyttänyt Marika Fingerroos on urallaan tehnyt monenlaista. Hän on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja siis myös levyttänyt musiikkia. Nykyisin Marika on edelleen suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia.

Viime aikoina Fingerroos on nähty Malediiveillä ikuistetuissa kuvissa ja videoissa, joissa hän on poseerannut paratiisirannoilla. Nyt Marika nähdään käyskentelemässä biksuissa rantavedessä kameran editse, ja samalla hänen pakaransa varastavat ymmärrettävästi huomion.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.