Hengenvaarallisesti lihava Charles tarvitsee apua kaikessa – sisarukset omaishoitajina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC:n Hengenvaarallisesti lihava -ohjelman viimeisimmällä tuotantokaudella nähdään sairaalloisesti ylipainoinen Charles Bridgeman, Yhdysvaltojen Everettistä. Hän on ollut aiemmin vakavasti riippuvainen huumausaineista ja päihteistä eroon päästyään hän on korvannut mielitekonsa ruoalla.

Kolmekymppinen Charles asuu veljensä Bradin ja sisarensa Cheyanan kanssa. Brad joutuu hoitamaan veljeään kokopäivätyön tapaan. Charles ei osaa tehdä itse ruokaa ja kävelee vain muutaman askeleen kerrallaan. Liikkuminen on äärimmäisen vaikeaa. Vaikka miehelle aukeaa eteen ainutkertainen mahdollisuus päästä lihavuusleikkauksiin erikoistuneen lääkärin ohjelmaan, ei Charles noudata sopimuksia.

Kun Charles lopulta laihtuu, ei hän haluakaan enää leikkauspöydälle. Hän ei halua muuttaa kodistaan sairaalakeskuksen lähelle Teksasin Houstoniin. Yksi syy on Brad, joka jäisi muuton vuoksi kauas veljestään. Charles päättääkin jatkaa painonpudotustaan itsenäisesti.