Mel B vihjasi Spice Girlsin paluusta: ”Keikkapäivämäärät julkaistaan pian”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Melanie Brown eli Mel B on kiusoitellut faneja Spice Girls -ysäriyhtyeen paluusta. Hän esiintyi yhdessä muiden bändin laulajien kanssa Victoria Beckhamin viisikymppisillä. Sen jälkeen nainen julkaisi sosiaaliseen mediaan syntymäpäivätunnelmia sisältäneen videon.

– Kiertuepäivämäärät julkaistaan pian, Mel B kirjoitti videon yhteyteen.

Videon julkaisi alunperin Victoria Beckham ja sen oli kuvannut hänen aviomiehensä David Beckham. Fanien rukouksista huolimatta kyseessä lienee vitsi. Yhtye on väläytellyt yhteenpaluuta vuosien ajan, mutta Victoria Beckham ei ole innostunut nousemaan lavalle. Hän kuitenkin nautti syntymäpäivästään entisten laulajakavereidensa, Geri Halliwellin, Mel B:n, Melanie C:n ja Emma Buntonin kanssa.