Suomalaisia Metallica-faneja hemmotellaan kesäkuun alussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metallica esiintyy Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7. kesäkuuta ja sunnuntaina 9. kesäkuuta. Metallica-faneja hemmotellaan viikonlopun aikana myös erilaisten oheistapahtumien muodossa.

Metallica Takeover -viikonlopun ohjelmaan kuuluvat jo aikaisemmin julkistetut Apocalyptican konsertti Helsingin jäähallissa, Metallican konserttielokuvien festivaali BioRexin Kulttuurikasarmilla ja yhtyeen luottokuvaaja Ross Halfinin signeeraustilaisuus Lasipalatsissa. Kyseiset tapahtimat järjestetään lauantaina 8. kesäkuuta. Ohjelmistoon on sittemmin tullut vielä lisäyksiä.

Suomalainen Metallica-tribuuttiyhtye Finnish Metallica Tribute esiintyy lauantaina 8. kesäkuuta Helsingin On The Rocksissa. Yhtye esittää kahden settinsä aikana Metallican Kill ’Em All ja Ride the Lightning -albumit kokonaisuudessaan. Ennakkoliput keikalle maksavat 15 euroa.

Helsingin jäähallille ilmestyy viikonlopun ajaksi fanien kohtaamispaikka Fan Zone. Siellä faneille tarjotaan ruokaa, virvokkeita, Metallica-visa, karaokea ja pelejä. Lisäksi myynnissä on virallisia Metallican oheistuotteita. Fan Zone on ikärajaton joka päivä kello 20 asti, jonka jälkeen alueelle on 18 vuoden ikäraja.