Sydney Sweeney kokeili leijalautailua – ei onnistunut ensimmäisellä kerralla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sydney Sweeney on tullut monille tutuksi Euphoria ja White Lotus -sarjoista. Viime aikoina nainen on myös näytellyt elokuvissa, kuten Anyone But You ja juuri ensi-iltansa saaneessa Immaculate -elokuvassa.

Sydney Sweeney on viime päivien aikana julkaissut näyttäviä lomakuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videoita, joilla nähdään miten nainen harjoittelee leijalautailua.

Leijalautailu on laji, jossa vetoleijaa käytetään liikuttamaan laudan päällä seisovaa ihmistä joko vedessä tai esimerkiksi jäällä. Videolla nähdään miten Sydney Sweeney kaatuu laudan kanssa, mutta myös onnistuu leijalautailussa. Yhdessä videossa näyttelijä nousee leijan kanssa ilmaan vesiskootterin kyydistä ja putoaa mereen useamman metrin korkeudesta.