Pariisin Moulin Rougen tuulimyllyn siivet romahtivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pariisin tunnetussa maamerkissä tapahtui keskiviikon ja torstain välisenä yönä onnettomuus. Moulin Rouge -kabareeteatterin katolla sijaitsevan tuulimyllyn siivet romahtivat yllättäen. Onnettomuuden syy ei ollut torstaiaamuna tiedossa.

Onnettomuudessa vältyttiin ihmisuhreilta. Toistaiseksi ei myöskään vaikuta siltä, että rakennelma olisi vaarassa vahingoittua enempää. AFP-uutistoimiston mukaan tuulimyllyn siivet romahtivat kello 02-03 paikallista aikaa, jolloin illan viimeiset esitykset olivat jo päättyneet.

Teatterin teknikoiden kerrotaan tarkastavan tuulimyllyn mekanismit viikoittain. Niissä ei oltu havaittu ongelmia etukäteen. Vastaavaa onnettomuutta ei ole tapahtunut vuonna 1889 avatun teatterin historian aikana.

Moulin Rouge on yksi Pariisin tunnetuimmista maamerkeistä Eiffel-tornin ja Notre Damen ohella. Kabareeteatteri on suosittu erityisesti turistien keskuudessa. Onnettomuus tapahtui vain kuukausia ennen Pariisin kesäolympialaisia, joiden odotetaan tuovan kaupunkiin tuhansia matkailijoita.