Joonas Nordman Show jatkuu – nämä julkkikset grillattavana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa roastataan suomalaisia tähtiä, eli toisin sanoen he saavat kuulla humoristiseen tyyliin kunniansa muilta julkisuuden henkilöiltä. Ohjelma jatkuu tänä kesänä. Luvassa on neljä uutta jaksoa uusine vieraineen.

Roast-käsittelyn saavina kunniavieraina nähdään tällä kertaa jääkiekkolegenda Timo Jutila, kansanedustaja Krista Kiuru, huippukokki Kape Aihinen ja mediapersoona Esko Eerikäinen. Heitä grillaa joukko koomikoita ja muita julkisuuden henkilöitä. Roastaajina ovat muun muassa Köpi Kallio, Sointu Borg, Ali Jahangiri ja Shirly Karvinen.

– Roastin hienous on siinä, että se ei voi sisältää liian rajuja vitsejä, koska liian rajut vitsit on koko homman idea. Roast toimii vain, jos kaikki osallistujat pitävät toisistaan oikeasti ja lähtevät mukaan yhteiseen sopimukseen, että kaikkea saa sanoa, Nordman kertoo tiedotteessa.

Joonas Nordman Show: Grillikauden ensimmäisen kauden ensiesitys oli keväällä 2022. Toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3 -kanavalla perjantaina 24. toukokuuta kello 22.35.