Raju rikos Lohjalla – pankkiautomaatti seinästä kauhakuormaajalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina Suomessa on tehty useita rikoksia, joissa pankkiautomaatteja on revitty irti rakennusten seinistä voimakeinoin. Tuorein tapaus sattui Lohjalla aamuyön tunteina perjantaina 26. huhtikuuta. Asiasta tiedotti Länsi-Uudenmaan poliisi.

Poliisin ensitietojen mukaan Pusulassa sijaitseva pankkiautomaatti oli irrotettu kauhakuormaajalla. Teko tapahtui vähän ennen aamuneljää. Epäillyt tekijät poistuivat paikalta pakettiautolla, johon oli kiinnitetty peräkärry.

Poliisi kertoo tavoittaneensa teosta epäillyt Pusulassa sijaitsevalta metsätieltä. Paikalta löytyi peräkärry ja rikottu pankkiautomaatti. Poliisi otti kiinni kolme täysi-ikäistä miestä, joita epäillään törkeästä varkaudesta.

Vastaavia tekoja on tapahtunut viime vuosina erityisesti Etelä-Suomessa. Edellinen tapaus sattui tammikuussa Padasjoella, jossa pankkiautomaatti varastettiin rakennuksen seinästä pyöräkuormaajan avulla.