Alix Earle esitteli pulleita huuliaan somessa: ”Rajoittamaton täyttäminen ei ole paras idea”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alix Earle on yksi kuumimmista tämän hetken julkkiskaunottarista, jotka ovat nousseet valtavaan suosioon ja tunnettuuteen TikTokin avulla. Earle kertoo sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti elämästään ja kuulumisistaan ja on ollut rehellinen seuraajilleen myös kauneusleikkauksistaan.

Alix Earle on alkanut pitämään myös omaa Hot Mess -nimistä podcastiaan. Uudessa jaksossa 23-vuotias muisteli kesää, jolloin hänen yliopistonsa lähellä oli kauneushoitola. Hoitola antoi naisille ilmaiseksi täyteainehoitoja huuliin sitä vastaan, että naiset julkaisisivat niistä sosiaalisessa mediassaan kuvia.

Alix Earle oli hetki sitten käynyt jo täyttämässä huuliaan, mutta kuullessaan ilmaisista täyteaineista, hän päätti ottaa huuliinsa lisää täyteaineita. Se oli Alix Earlen mukaan virhe. ”Tässä on todisteet siitä, että huulten rajoittamaton täyttäminen ei ole paras idea”, Earle kirjoitti jakamiensa kuvien yhteydessä.