Auto törmäsi yökerhoon Turussa – kuljettaja löytyi sisätiloista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Turussa tutkitaan Eerikinkadulla torstaina tapahtunutta vaarallista välikohtausta. Henkilöauto törmäsi yökerho Vegasin kiinteistöön vähän ennen puoltapäivää. Asiasta tiedotti Lounais-Suomen poliisilaitos.

Poliisin mukaan auto törmäsi yökerhon ulko-oveen. Yökerhon ovi ja tuulikaappi vahingoittuivat kolarin yhteydessä. Auton kuljettaja tavoitettiin paikalle hälytetyn poliisin ja pelastuslaitoksen väen toimesta yökerhon sisätiloista.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Viranomaiset selvittävät parhaillaan välikohtauksessa aiheutuneita vahinkoja, mahdollisesti vaaraan joutuneita henkilöitä, asian tahallisuutta ja kuljettajan edellytyksiä kuljettaa henkilöautoa liikenteessä.