Tuottaja Benny Blanco esitteli kotinsa – täällä viettää Selena Gomezin kanssa aikaa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuottaja Benny Blanco on ollut musiikkipiireissä hyvin tunnettu nimi jo kauan, mutta viime aikoina miehen tunnettuus on kasvanut maailmanlaajuiseksi. Tästä on kiittäminen hänen tyttöystäväänsä, poptähti Selena Gomezia.

Poptähti Selena Gomezin paljasti viime vuonna olevansa uudessa suhteessa ja onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Selena Gomez alkoi tapailemaan musiikkituottaja Benny Blancoa, jonka hän on tuntenut jo vuosien ajan.

Nyt Benny Blanco pääsi esittelemään oman kotinsa arvostetun Architectural Digest -julkaisun uudella YouTube-videolla. Blanco asuu upeassa 1939 vuonna rakennetussa kartanossa, joka on pullollaan mielenkiintoisia sisustusratkaisuja ja taidetta, jotka ilmentävät miehen persoonaa ja musikaalisuutta.