Jymy-yllätys: Suomalaistähti tähdittää Netflixin Wednesday-sarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jenna Ortegan tähdittämä Wednesday nousi vuonna 2022 ilmestyneen ensimmäisen kautensa myötä Netflixin katsotuimpien sarjojen joukkoon. Sarjan odotetun toisen tuotantokauden kuvaukset ovat juuri alkaneet. Mukana on tällä kertaa myös suomalaisväriä.

Wednesdayn toisella tuotantokaudella näyttelee suomalainen Joonas Suotamo. Aktiiviuransa lopettanut koripalloilija on aikaisemmin näytellyt Chewbaccaa tuoreimmissa Star Wars -elokuvissa. Hänet nähdään myös tulevassa Disneyn tulevassa Star Wars -sarjassa The Acolyte.

Toisella kaudella uusina näyttelijöinä mukana ovat myös muun muassa Steve Buscemi, Billie Piper, Haley Joel Osment ja Christopher Lloyd. Sarjan pohjana toimii pilapiirtäjä Charles Addamsin luoma The Addams Family. Addamsin perhe on ennen Wednesday-sarjaa seikkaillut lukuisissa sarjakuvissa, tv-sarjoissa, elokuvissa ja näyttämömusikaalissa.