Lala Kent esitteli laiskan päivän silmämeikin – glitterillä tehdyt rajaukset lisäävät näyttävyyttä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on tullut ohjelmassa tutuksi räväkällä olemuksellaan ja tempperamenttisuudellaan. Nainen sai sarjan kuvausten aikana myös esikoisensa Oceanin hänen ex-miehensä Randall Emmettin kanssa.

Lala Kent on tällä hetkellä raskaana ja odottaa kaksivuotiaalle Ocean-tytölle pikkusisarusta. Nyt nainen esittelee Bravon julkaisemalla videolla miten hän tekee silmämeikin sellaisena päivänä kun häntä väsyttää eikä hän jaksa liikaa panostaa meikkaamiseen.

Lala Kent käyttää luomivärin sijasta palettia, jolla on tarkoitus varjostaa kasvoja. Melko neutraalin silmämeikin tähtenä toimii kimaltelevalla glitter-eyelinerilla tehdyt rajaukset. Lopuksi nainen lisäsi vielä vaaleaa hohdetta silmien sisäkulmiin ja kulmaluille.