Camila Cabellon fanit innoissaan – julkaisemassa uuden sooloalbumin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Camila Cabello on nyt pienen tauon jälkeen palannut takaisin musiikin pariin. Nainen on tänä vuonna julkaissut jo kaksi singleä, I LUV IT ja HE KNOWS, jotka ovat saaneet kymmeniä miljoonia kuunteluja Spotifyssa. Nyt hän on julkaissut Instagram-kanavallaan videon, joka enteilee jo uutta albumia.

Nainen on uuden alun merkiksi muuttanut myös tyyliään. Camila Cabello on värjännyt mustat hiuksensa vaaleiksi ja ihastuttaakin nykyään platinanvaaleissa pitkissä hiuksissa, joihin on leikattu etuhiukset.

Aiemmin uutta musiikkia esittelevien videoiden kommenttikentät olivat pullollaan negatiivisia kommentteja. Pelkän musiikkileikkeen perusteella moni tyrmäsi tulevat kappaleet, minkä lisäksi tähden vanhat fanit olivat näreissään siitä, että naisen tyyli oli muuttunut niin ulkonäön, pukeutumisen kuin musiikinkin suhteen.