Halle Berry alastomana parvekkeella – miesystävä julkaisi rohkean kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta neljä vuotta sitten tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.

Nyt Van Hunt on halunnut toivottaa rakkaalleen julkisesti hyvää äitienpäivää. Hän on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan Halle Berrystä kuvan, jossa nainen poseeraa selkä kameraan päin parvekkeella.

Näyttävässä kuvassa Halle Berry on täysin alasti ja hänen takapuolensa näkyy parvekkeen kaiteiden välistä. ”Voi ei, minun ei pitänyt julkaista tätä”, Van Hunt vitsaili kuvatekstissään ja leikitteli sanoilla, joiden toinen merkitys oli takapuoli.

– Butt… u hav to admit thassa badass… mutha right there, Van Hunt kirjoitti.