Mies hyppäsi veteen koiran perään – tarvitsi pian itsekin apua

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun oma lemmikki on pulassa, on monien ensimmäinen reaktio rientää itse apuun. Joskus lemmikin pelastusyritys voi johtaa tilanteeseen, jossa sekä lemmikki että ihminen tarvitsevat ulkopuolista apua. Näin kävi taannoin New Yorkin Long Islandilla.

34-vuotias mies oli ulkoiluttamassa avustajakoiraansa Oyster Bayssa, kun koira päätti juosta veteen uimaan. Koira joutui laiturin alle eikä päässyt pois omin voimin. Miehen tyttöystävä selvitti koiran sijainnin GPS-kaulapannan perusteella, ja omistaja itse hyppäsi veteen auttamaan koiraa.

Mies oli poliisin saapuessa paikalle saanut koiransa turvaan. Hän ei kuitenkaan itse päässyt turvaan kuivalle maalle. Poliisi heitti koiran omistajalle pelastusrenkaan, jonka avulla tämä kykeni pysyttelemään pinnalla.

Mies saatiin kuivalle maalle palokunnan heittoköyden avulla. Sekä koira että omistaja selvisivät Nassaun poliisilaitoksen tiedotteen mukaan vaaratilanteesta ehjin nahoin.